Sandokan
Kiemelkedő saját teljesítményű fedezőmén.
Sandokan
Stakkato x Landor S származású Hannoveri mén.

Sandokan

Születési év: 2008
Színe: fekete
Fajta: Hannoveri
Tulajdonos: Fabiancsics Horses Kft.

Kapcsolat:
Fábiáncsics Gábor +36 30 966 0845

Sandokan egy 2008-ban született fekete hannoveri fedezőmén. Fedeztetési engedéllyel rendelkezik a hannoveri, oldenburgi, mecklenburgi, rhinelandi, westfáliai, svéd sportló, OS-International és a Dél-Német méneskönyvekben.

A mén kiemelkedő saját teljesítménnyel rendelkezik, nemzetközi 5*-os pályákon versenyzett. 2012-ben Adelheidsdorfban rendezett 70 napos teljesítményvizsgán nagyon meggyőzően teljesített, amit a bírók 10.0 ponttal jutalmaztak a szabadonugró feladatban.

A 2013-ban Warendorfban rendezett Bundeschampionaton favoritként indult, és nem okozott csalódást lovasának, hiszen végig megbízható teljesítménnyel nyerte meg kategóriáját. A kvalifikációban kétszer kapott 9.5 pontot, majd a döntőben 9.5 és 9.7 ponttal zárt, amihez hasonló eredményt előtte csak apja tudott elérni.

Sandokan származása mind az apai, mind az anyai oldalon kitűnő. Stakkato az 1998-as, Landor S pedig az 1997-es Bundeschampionat győztese Warendorfban.

Stakkato a német FN Breeding Value Estimation of Jumping Sires rangsorát 12-szer vezette egymás után, valamint az utóbbi években is a lista elején szerepelt. Eva Bitterrel megnyerte az 1998-as Hannoveri Díjugrató Bajnokságot Dobrockban. 2003-ban és 2010-ben Eva női német bajnok lett Stakkatot lovagolva.

Az 1997-es Bundeschampionaton győztes Landor S pedig számos S kategóriás verseny győztese. Sandokan származásában az anyai oldalon szerepel Graf Grannus, akinek 21 engedéllyel rendelkező fedezőmén utódja van, és 2004-ben az év hannoveri ménjének választották. Az angol telivér vérvonalat pedig Gotthard biztosítja.

Sandokan első hazai csikója helyezést szerzett a 2020-as MSLT Csikóchampionátuson, és számos utódja kezdte már meg versenykarrierjét Németországban. Csikói kiváló ugróképességgel rendelkeznek, a mén jól örökíti térölelő mozgását és nemes megjelenését.

A tenyésztők számára már Magyarországon is elérhető ez az impozáns fekete mén a Fabiancsics Horses kínálatában.

 

Fedeztetés módja: mesterségesen, friss és mélyhűtött spermával

Felállítási helye: Nemzeti Lovarda – Budapest

Fedeztetési díja: 800 EUR+ ÁFA

 Származás

Stakkato

Spartan

Servus

Gottilde

Pia

Pygmalion

Goldfeder

Lare

Landor S

Landadel

Fureida 2

Geona R

Graf Grannus

Doloris

Start typing and press Enter to search