Sandokan
Stakkato x Landor S származású Hannoveri mén.
Sandokan
Kiemelkedő saját teljesítményű fedezőmén.

Sandokan

Születési év: 2008
Színe: fekete
Fajta: Hannoveri
Tulajdonos: Fabiancsics Horses Kft.

Kapcsolat:
Fábiáncsics Gábor +36 30 966 0845

Sandokan egy 2008-ban született fekete Hannoveri fedezőmén. Fedeztetési engedéllyel rendelkezik a Hannoveri, Oldenburgi, Mecklenburgi, Rhinelandi, Westfáliai, Svéd Sportló fajtákban, az OS-International és a Dél-Német méneskönyvekben.

A mén kiemelkedő saját teljesítménnyel rendelkezik, a legmagasabb nemzetközi pályákon versenyzett.

2012-ben Adelheidsdorfban rendezett 70 napos teljesítményvizsgán nagyon meggyőzően teljesített, amit a bírók 10.0 ponttal jutalmaztak a szabadonugró feladatban.

A 2013-ban Warendorfban rendezett Bundeschampionaton favoritként indult, és nem okozott csalódást lovasának, hiszen végig megbízható teljesítménnyel nyerte meg kategóriáját. A kvalifikációban kétszer kapott 9.5 pontot, majd a döntőben 9.5 és 9.7 ponttal zárt, amihez hasonló eredményt előtte 20 évig nem ért el senki.

Sandokan első csikói 2014-ben születtek, közülük többen kezdték már meg a versenyzést korosztályuknak megfelelő szinten.

Sandokan származásai mind az apai, mind az anyai oldalon kitűnő. Stakkato az 1998-as, Landor S pedig az 1997-es Bundeschampionat győztese Warendorfban.

Stakkato a német FN Breeding Value Estimation of Jumping Sires rangsorát 12-szer vezette egymás után, valamint az utóbbi években is a lista elején szerepelt. Eva Bitterrel megnyerte az 1998-as Hannoveri Díjugrató Bajnokságot Dobrockban. 2003-ban és 2010-ben Eva női német bajnok lett Stakkatot lovagolva.

Az 1997-es Bundeschampionaton győztes Landor S számos S kategóriás verseny győztese.

Sandokan származásában az anyai oldalon szerepel Graf Grannus, akinek 21 engedéllyel rendelkező fedezőmén utódja van, és 2004-ben az év Hannoveri ménjének választották. Az angol telivér vérvonal pedig Gotthard biztosítja.

A mén eredetileg a hagyományos Feldblümchen (Feldhahn – Allwieder) kancacsalából származik Haenigsen farmról, ahonnan további 23 sikeres fedezőmén is, mint Accellerator, Caravazzo, Check In, Corghano, Gotthard I, Fuerstengold.

 Származás

Stakkato

Spartan

Servus

Gottilde

Pia

Pygmalion

Goldfeder

Lare

Landor S

Landadel

Fureida 2

Geona R

Graf Grannus

Doloris

Start typing and press Enter to search