Frenetic
Frenetic származása Freeman VDL x Cornet Obolensky.
Frenetic
2017-es születésű Westfáliai fedezőmén.

Frenetic

  • Év: 2017
  • Szín: sötétpej
  • Nem: mén
  • Fajta: Westfáliai

Frenetic egy 2017-ben született sötétpej Westfáliai mén. A 2020-ban MSLT által szervezett ménvizsgán nyilvános tenyésztési engedélyt kapott.

A mén apja, Freeman VDL, 3 évesen megnyerte a KWPN  ménszemlét, majd sportkarrierjében is beváltotta a hozzá fűzött reményeket, már 4 évesen megnyerte a KWPN mének versenyét 110 cm-en. 5 és 6 évesen is hibátlan pályákat teljesítve lett helyezett különböző korosztályos versenyszámokban. A jelenleg 10 éves mén jelenleg 140 cm-es magasságon versenyzik.

Free-Core anyai nagyapja a WBFSH ranglistáján 2013 óta top 10-ben szereplő mén, Cornet Obolensky. Az ugróló tenyésztésben méltán ismert mén kiválóan örökíti elasztikus mozgását és kiemelkedő vágtáját, ami tökéletes ugróstílussal párosul. A mén nem csupán a tenyésztésben, hanem a sportban is ért el említésre méltó eredményeket. Számos Global Champion Tour, Nemzetek Díja, illetve Nemzetek Díja szám résztvevője volt már egész fiatal korától kezdve. A 2008-as olimpián a német csapat tagja volt lovasával, Marco Kutscherrel. Karrierje alatt több, mint 800,000 € pénzdíjban részesült.

Származás

Freeman VDL

Emmerton

Emilion

Lersinaa

Be Helena VDL

Chin Chin

Helena

Crystal

Cornet Obolensky

Clinton

Rabanna van Costersveld

Santa Fe

Pilot

Santana

 Érdeklődés

Start typing and press Enter to search