Contha Rouet
Contha Rouet egy szép küllemű, jó mozgású, nagy ugróképességű herélt.
Contha Rouet
Felépítése alapján igazi modern sportló.

Contha Rouet

  • Év: 2009
  • Szín: sárga
  • Nem: herélt
  • Fajta: Oldenburgi

Contha Rouet egy szép küllemű, jó mozgású, nagy ugróképességű oldenburgi herélt. Felépítése alapján igazi modern sportló. Jelenleg 150-155 cm-en versenyzik, az országos bajnokság felnőtt kategóriájának rendszeres résztvevője.

Apja, Conthargos, 4 és 5 évesen eredményesen versenyzett, könnyedén minősült a német bajnokságra, azonban egy sérülés miatt nem tudta tovább folytatni karrierjét.

Utódai azonban számos nemzetközi verseny élmezőnyében megtalálhatóak: Concona Nemzetek Díja győztes Ben Maherrel Dublinban, Conthalou Champion mén az OS-International ménvizsgáján, Comtess pedig regionális bajnok az öt éves oldenburgi lovak versenyén.

Anyai nagyapja, Balou du Rouet, legendás apja után a WBFSH ranglistájának szintén állandó tagja. Már egészen fiatalon felfigyeltek rá, a mén körungján a külföldi bírókat is elvarázsolta elasztikus mozgása és kiemelkedő képessége, melyet 9.5 és 10.0 ponttal jutalmaztak. Sportkarrierje mellett hatalmas sikere van a tenyésztők körében, melyet mit sem erősít jobban, mint hogy utódai közül 50-nél több ló versenyzik 160 cm-es magasságon.

Származás

Conthargos

Converter

Contender

Fontirell

Cajandra Z

Carthago

Jalanda

Kaxiara

Balou du Rouet

Baloubet du Rouet

Georgia

Kaxelle Rouge

Cabri du Hequet

Axelle de la Barre

Contha Rouet

Faluhelyi Ádám & Contha Rouet

Contha Rouet

Contha Rouet

Faluhelyi Ádám & Contha Rouet

Contha Rouet Tenyészverseny 2017

Contha Rouet

Faluhelyi Ádám & Contha Rouet

 Érdeklődés

Start typing and press Enter to search