Cinnamon
Eredményesen versenyez a hazai és nemzetközi díjugrató versenyeken.
Cinnamon
Cinnamon egy jó testfelépítésű, stabil idegrendszerű, kiváló képességeket mutató fedezőmén.

Cinnamon

  • Év: 2006
  • Szín: pej
  • Nem: mén
  • Fajta: Oldenburgi

Cinnamon egy jó testfelépítésű, stabil idegrendszerű, kiváló képességeket mutató fedezőmén. Eredményesen versenyzett 150 cm-es hazai és nemzetközi díjugrató versenyszámokban. Hatévesen a fedettpályás korosztályos döntő és a tenyészverseny második helyezettje, a Fiatal Lovak Világbajnokságának résztvevője Lanakenben. 2013-ban a budapesti CSIO-W fiatal lovak versenyszámának döntőjében, a harmadik helyezést érte el. Fedeztetési engedélyét 2013-ban szerezte, első csikói pedig 2014-ben születtek

Apja, Chacco Blue már fiatalon bizonyította nagyszerű képességeit a Bundeschampionaton és a Fiatal Lovak Világbajnokságán is. Ezen kívül több mint harmincszor győzedelmeskedett fiatal lovak számára rendezett versenyszámokban, később pedig nemzetközi nagydíjak győztese és helyezettje volt. A mén anyai ágán több kiváló kanca is megtalálható. Anyja, Contara és anyai nagyanyja, Godahra II is sikeresen versenyeztek 150-160 centiméteres magasságig. Chacco Blue apja, Chambertin több nemzetközi szinten eredményes utóddal is büszkélkedhet, egyikük az olimpiai csapat aranyérmes Cedric.

Cinnamon pedigréjében az anyai oldalon megtalálható a kétszeres olimpikon Carthago Z, aki számtalan kiváló utódot adott. Közéjük tartozik Mylord Carthago, Cash és Cha Cha Z is. A fiatal mén anyai nagyanyja, Quicosse után szinte kizárólag M és S kategóriában, illetve nemzetközi nagydíj szinten versenyző utódok születtek. A kanca apja a WBFSH legjobb ugróörökítőinek ranglistáján jelenleg harmadik helyen álló Quick Star, akinek többek között az utóbbi évek egyik szupersztárját, Big Start is köszönhetjük.

 SZÁRMAZÁS

Chacco-Blue

Chambertin

Cambridge

Desiree Vll

Contara

Contender

Godhara ll

Carcosse Z

Carthago

Capitol l

Perra

Quicosse

Quick Star

Ecosse

Cinnamon

Fábiáncsics Gábor

Cinnamon

140 cm 2015 Samorin

Cinnamon

2013 CSIO***W Budapest

Cinnamon

MSLT Ménbemutató 2014 - Cinnamon

Érdeklődés

Start typing and press Enter to search