Cinnamon
Cinnamon egy jó testfelépítésű, stabil idegrendszerű, kiváló képességeket mutató fedezőmén.
Cinnamon
Eredményesen versenyez hazai és nemzetközi díjugrató versenyszámokban.

Cinnamon

Születési év:2006
Színe:pej
Fajta:Oldenburgi
Tulajdonos:Szikriga Kft.

Kapcsolat:
Fábiáncsics Gábor +36 30 966 0845

Cinnamon egy jó testfelépítésű, stabil idegrendszerű, kiváló képességeket mutató fedezőmén. Eredményesen versenyez hazai és nemzetközi díjugrató versenyszámokban. Hatévesen a fedettpályás korosztályos döntő és a tenyészverseny második helyezettje, a Fiatal Lovak Világbajnokságának résztvevője Lanakenben. 2013-ban a budapesti CSIO-W fiatal lovak versenyszámának döntőjében, a harmadik helyezést érte el. 8 éves korától 150 cm-es pályákon teljesít.

Apja, Chacco Blue már fiatalon bizonyította nagyszerű képességeit a Bundeschampionaton és a Fiatal Lovak Világbajnokságán is. Ezen kívül több mint harmincszor győzedelmeskedett fiatal lovak számára rendezett versenyszámokban, később pedig nemzetközi nagydíjak győztese és helyezettje volt. A mén anyai ágán több kiváló kanca is megtalálható.

Anyja, Contara és anyai nagyanyja, Godahra II is sikeresen versenyeztek 150-160 centiméteres magasságig. Chacco Blue apja, Chambertin több nemzetközi szinten eredményes utóddal is büszkélkedhet, egyikük az olimpiai csapat aranyérmes Cedric. Cinnamon pedigréjében az anyai oldalon megtalálható a kétszeres olimpikon Carthago Z, aki számtalan kiváló utódot adott. Közéjük tartozik Mylord Carthago, Cash és Cha Cha Z is.

A mén anyai nagyanyja, Quicosse után szinte kizárólag M és S kategóriában, illetve nemzetközi nagydíj szinten versenyző utódok születtek. A kanca apja a WBFSH legjobb ugróörökítőinek ranglistáján jelenleg harmadik helyen álló Quick Star, akinek többek között az utóbbi évek egyik szupersztárját, Big Start is köszönhetjük.

Fedeztetési engedélyét 2013-ban szerezte, első csikói pedig már 5 évesek.

 Származás

Chacco-Blue

Chambertin

Cambridge

Desiree Vll

Contara

Contender

Godhara ll

Carcosse Z

Carthago

Capitol l

Perra

Quicosse

Quick Star

Ecosse

Cinnamon

Cinnamon 140 cm 2015 Samorin

Start typing and press Enter to search