Chico B Z
Chacoon Blue x Tolan R származású mén.
Chico B Z
A 2021-es ménszemle Ambassador ménje.

Chico B Z

  • Év: 2018
  • Szín: szürke
  • Nem: mén
  • Fajta: Zangersheide

Chico B Z a 2021-es HSH ménvizsga „Ambassador” ménje, azaz az import mének championja. A több mint 50 felvezetett ménből a legmagasabb pontszámokat kapta a szabadonugró feladatra. 2021-es első fedeztetési idényében nem meglepően kiemelkedő érdeklődés mutatkozott iránta a tenyésztők részéről.

Apja, Chacoon-Blue jelenleg az egyik legdivatosabb ménnek számít a világ sportlótenyésztésében. A Schockemöhle-istálló első számú ménje méltó utódja fantasztikus apjának, Chacco Bluenak. Nem meglepő módon tökéletes lábtechnikáját és basqueljét 10 pontra értékeltek körungján, fiatal kori sikerei zárásaként ezüstérmes volt a 7 évesek Bundeschampionátusán. CSI*** Nagydíjak helyezettje, a hannoveri olimpiai bajnok, Askan kancacsaládjából, ami 30! fedezőmént és számtalan sikeres sportlovat adott. Chacoon Blue utódai az aukciók legmagasabb áron értékesített egyedei közé tartoznak, fiatal kora ellenére több mint 15 fedezőmén fia van.

Anyai apja, a világhírű Roelofs-istálló ménje, Tolan R , Namelus R után, aki az olimpiai bajnok  Triplle X III-at, illetve Nintendert adta. Az anyai dédapa, Berlin, Világ-és Európa bajnok Gerco Scröderrel. Chico B Z kancacsaládja olyan nemzetközi 1.60 cm-es ugrólovat adott, mint nagynénje Chica B Z. A szürke kanca CSI*** Nagydíjak helyezettje a svájci sztárlovassal Martin Fuchs-szal.

Származás

Chacoon Blue

Chacco Blue

Chambertin

Contara

Cindina

Cartoon

Widina

Tolanda B Z

Tolan R

Namelus R

O.Termine 19

Bolanda

Berlin

Lolanda B Z

Érdeklődés

Start typing and press Enter to search