Chico B Z
Chacoon Blue x Tolan R származású mén.
Chico B Z
A 2021-es ménszemle Ambassador ménje.

Chico B Z

Születési év: 2018
Színe: szürke
Fajta: Zangersheide
Tulajdonos: Fábiáncsics Gábor és Szentirmai Ferenc

Kapcsolat:
Fábiáncsics Gábor +36 30 966 0845

Chico B Z egy 2018-as születésű zangersheide méneskönyvhöz tartozó, Németországban körungolt mén. A 170 cm marmagasságú szürke mén származása Chacoon Blue x Tolan R. Modern, atletikus megjelenésével, kiváló ugróképességével és átlagon felüli mozgásával méltán kapta meg az MSLT által szervezett ménvizsgán az Ambassador címet és a nyilvános fedeztetési engedélyt 2021-ben.

Apja, Chacoon Blue mind saját teljesítményben, mind utódai teljesítményében kiváló eredményeket produkál. Számos helyezést ért el lovasával, Philip Rüpinggel a világranglista pontot adó versenyszámokban Kronenbergben, Lanakenben, és Oldenburgban, valamint helyezve volt korábban a Fiatal Lovak Bajnokságán Münchenben, Paderbornban és Opglabbeekben. Chacoon Blue határtalan képességei már 2014-ben megmutatkoztak a mének teljesítményvizsgáján Schlieckauban, ahol kiemelkedő 9.4 pontot kapott a tízből, fókuszban az ugrófeladatokkal. A laza technikájáért és az ugróképességéért a tökéletes 10 pontot szerezte meg. Fantasztikus bascule-je, tiszta technikája és példás lovagolhatósága minden alkalommal lenyűgözi közönségét.

Első utódai, mint például Crystal Blue, Tailormade Chacoon Star, Charlie M, Chacoon Fly PS, Chacoothargos PS és Chacoolou sorra győzedelmeskednek a fiatal lovak számára kiírt versenyszámokban.

A ló anyai nagyapja Tolan R Namelus R után, aki többek között az olimpiai csapatbajnok Tripple X III-at, illetve Nintendert adta. Tolan R maga is nemzetközi szinten versenyzett, valamint megmutatta óriás képességét, mikor a Gelderlandi CSI Puissance számában teljesítette a 205 centiméteres magasságot is.

Az anyai dédapa Berlin, aki Gerco Schröderrel világ-, és Európa-bajnok csapatban. Emellett a páros nyert Grand Prix-t La Corunában, Veronában, illetve megszerezték a holland bajnoki címet is.

Chico B kancacsaládja is nagyon kiemelkedő, innen származik a Martin Fuchssal Global Champions Tourban, és más 5*-os versenyeken résztvevő nagyon eredményes Chica B Z.

 

Fedeztetés módja: mesterségesen, friss és mélyhűtött spermával

Felállítási helye: Nemzeti Lovarda – Budapest

Fedeztetési díja: 500 EUR+ ÁFA

 Származás

Chacoon Blue

Chacco Blue

Chambertin

Contara

Cindina

Cartoon

Widina

Tolanda B Z

Tolan R

Namelus R

O.Termine 19

Bolanda

Berlin

Lolanda B Z

Start typing and press Enter to search