Chapman Blue PS
Chacco-Blue x Sandro Boy származású mén.
Chapman Blue PS
2018-ban született sötétpej Oldenburgi mén.

Chapman Blue PS

  • Év: 2018
  • Szín: sötétpej
  • Nem: mén
  • Fajta: Oldenburgi 

„A legendák kombinációja”

Chacco Blue: A mén neve „varázsszó” az utóbbi évek sportlótenyésztésében. Évek óta fölényesen vezeti a fedezőmének világranglistáját, utódai rekord árakon kelnek el a világ legnevesebb aukcióin. Vérvonala talán túlzás nélkül minden sportló kancára javító hatású. A tokiói olimpiai döntőben 3 utódja szerepelt, köztük az olimpiai bajnok és a jelenleg a világ legjobb lovának tartott Explosion-W.

Chapman Blue PS Magyarországon jelenleg az egyetlen német fedeztetési engedéllyel is rendelkező, Chacco-Blue apaságú fedezőmén. A mecklenburgi ménvizsgán az idei évben kapott tenyésztési engedélyt. Chapman Blue PS kancacsaládja számtalan Nagydíjas ugrólovat adott.

Nagyanyja, a Baloubet du Rouet apaságú OS kanca, Baloudana Gregory Wathelet-val nemzetközi Nagydíj (1.60 m) szinten versenyzett, 6 csikója! szintén Nagydíj szinten versenyez. Chapman Blue két nővére szintén nehéz kategóriás ugróló.

Apai és anyai apai oldalán a sportlótenyésztés elmúlt húsz évének legnagyobb hatású fedezőménjeit és legjobb sportlovait találjuk:

Chacco-Blue – világranglista vezető 

Sandro Boy – világkupa győztes 

Baloubet du Rouet – olimpiai bajnok 

Chapman Blue PS kancacsaládja számtalan Nagydíjas ugrólovat adott.

Származás

Chacco-Blue

Chambertin

Cambridge

Desire VII

Contara

Contender

Godhara II

Sandy

Sandro Boy

Sandro

Wiadora

Baloudana

Baloubet du Rouet

Windstern

Érdeklődés

Start typing and press Enter to search