Baclavia 'el Z
Származása (Balou du Rouet x Chin Chin) nagy reményt mutat a jövőre.
Baclavia 'el Z
2012-ben született pej Zangersheide kanca.

Baclavia ‘el Z

  • Év: 2012
  • Szín: pej
  • Nem: kanca
  • Fajta: Zangersheide

Baclavia egy pej zangersheide kanca, aki 2012-ben született. Felmenői (Balou du Rouet x Chin Chin) nagy potenciált mutatnak a jövőre nézve. Fiatalon két csikója született és jelenleg 120 cm-es pályákon bizonyít.

A kanca apja jól ismert a modern sportló tenyésztésben: Balou du Rouet  a WBFSH ranglistájának állandó tagja. Már egészen fiatalon felfigyeltek rá, a ménkörungon a külföldi bírókat is elvarázsolta elasztikus mozgása és kiemelkedő képessége, melyet 9.5 és 10.0 ponttal jutalmaztak. Sportkarrierje mellett hatalmas sikere van a tenyésztők körében, amit mit sem erősít jobban, mint hogy utódai közül 50-nél több ló versenyzik 160 cm-es magasságon.

Balou du Rouet apja, Baloubet du Rouet egyéni olimpiai bajnok lett a 2000-es sidney-i olimpián Rodrigo Pessoa-val.
Baclavia anyja a tulajdonunkban lévő Chin Chin apaságú C’elest Z. Chin Chin lenyűgöző karriert futott be a sportban, öt egymást követő alkalommal nyert világkupa fordulót az Észak-Amerikai Ligában, illetve a szöuli Olimpiáról egyéni 6. helyezéssel tért haza. Utódai közül számos nemzeti bajnokság győztesét és nemzetközi szinten versenyző lovat találunk.

Származás

Balou du Rouet

Baloubet du Rouet

Galoubet A

Mesange du Rouet

Georgia

Continue

Georgette

C’elest Z

Chin Chin

Constant

Larese

Thiara  d’Ive

Quidam de Revel

Rheingold Z

Érdeklődés

Start typing and press Enter to search