Alpenspan Classic

Egészséges és stájer? Alpenspan

Stájerország érintetlen hegyvidékeinek közepén a gazdag és egészséges fenyves erdőkben készülnek ezek a pormentes forgácsok, melyeket a legmodernebb környezeti és gazdasági elveket betartva állítanak elő. Az Alpenspan az évek során a modern istállók nélkülözhetetlen részévé vált. A természet és az egészség fontos pillére a lovak jólétének. A lovak szerelmeseinek és tenyésztőknek a forgácsot tiszta és száraz helyen érdemes tárolni. A 20 kg-os bálák összetömörítve, vízállóan vannak csomagolva.

A csomagolás a garancia a tiszta és száraz forgácsra

A forgácsot lezárt zsákokban Euro-raklapokon szállítják, a tömörítés miatt viszonylag kis helyet foglal. A pormentes fenyő faforgács mentes minden növényvédő szertől és nem tartalmaz kémiai adalékanyagokat. Ez egy tiszta, természetes termék Johann Pabst Holzindustrie-tól. A puha faforgács a lovak tökéletes ”ágyneműje” az istállóban, emellett a közlekedőkhöz is használhatjuk. Egészséges, tartós és gazdaságos.

Alpenspan és a Nagy Lovas Versenyek
Aachentól Zürichig: A legnagyobb nemzetközi lovas versenyeken használják az Alpenspant, de ez a lista még sokkal hosszabb is lehetne. Először a bécsi Festival of Horses szervezői dolgoztak Alpenspannal, mára több neves verseny szervezői használják az istállókban, sőt még az „arénák” feltöltéséhez is.

Egészséges alom lovainak

A forgács úgy működik, mint egy szivacs: elnyeli a nedvességet és jelentősen csökkenti a kellemetlen szagokat. Megálljt parancsol a coliform baktériumok terjedésének. Az Alpenspan emellett pozitívan befolyásolja a hőmérsékletet az istállóban.

Alpenspan Eco

A jó alom, melyet a hozzáadott fenyő forgács szaga jellemez. Az olcsó módja annak, hogy a lovakat kiváló almon tartsuk az istállóban.

Alpenspan Eco – olcsó és természetes
Ezeket a finom és pormentes forgácsokat Ausztriában a környezetvédelmi szempontoknak megfelelően gyártják. Ezen forgácsok a luc- és erdei fenyő keveréke megannyi istálló természetes és egészséges része. Az Austriaspan növényvédő szerektől mentes és nem tartalmaz kémiai adalékanyagokat. Az intenzív erdei illata a fenyőaromának köszönhető.

A 22 kg-os bálákat jól összepréselve és vízálló csomagolásban szállítják. A bálákat szorosan csomagolt, eldobható raklapokon szállítjuk, melyek alig foglalnak helyet.

Ha vásárolni szeretne valamelyik termékből, akkor az alábbi telefonszámon érdeklődhet:

Fábiáncsics Gábor

06 30 966 0845

Hivatalos forgalmazó:

Szikriga Kft.

1174 Budapest, Katlan utca 29.

Start typing and press Enter to search