Kiváló helyezéseket szereztek a Fábiáncsics Horses lovasai a budapesti VK-fordulón

11 ország 65 lovasa 119 lóval érkezett a Nemzeti Lovardába a november 27-29. között zárt kapuk mögött megrendezett CSI**-W Világkupára. A három nap folyamán 15 versenyszámban mérték össze felkészültségüket a versenyzők. A Fábiáncsics Horses lovasai mindhárom napon értékes helyezéseket szereztek.

Faluhelyi Ádám és Nobelesse VD Donkhoeve a verseny mindhárom napja alatt lenyűgöző magabiztossággal teljesítettek a Bronze Tour-ban. A pénteki vadász versenyszámban a negyedik helyet szerezte meg a páros, majd másnap erre rádupláztak egy újabb negyedik helyezéssel, majd vasárnap 140 centiméteren is kiváló teljesítményt nyújtva hetedikként zárták a megmérettetést. A páros és egyetlen verőhibát sem vétett a rendkívül technikás pályákon a három nap alatt.

A szombati nyitott versenyszámban Fábiáncsics Gábor a harmadik helyet szerezte meg a hétéves Convey nyergében. A negyedik és ötödik pozíció szintén a Fábiáncsics Horses SE versenyzőihez került, Faluhelyi Ádám és Lehotai Máté Casa Ciara, illetve Vigo d’Lando nyergében lovagolhattak az eredményhirdetésre.

A vasárnapi U25 versenyszámban a leggyorsabb négy hibapontos lovaglással Lehotai Máté szerezte meg a hatodik helyet szintén Vigo d’Landoval.

Start typing and press Enter to search