Káprázatos évzárás: arany- és ezüstérmek kerülnek a Fábiáncsics Horses karácsonyfája alá

December 11-13. között zajlott a 2020-as év utolsó díjugrató versenye a Nemzeti Lovardában, ahol ismét népes mezőnyben bizonyítottak a Fábiáncsics Horses lovasai.

A hatéves lovak mezőnyében Faluhelyi Ádám mindhárom napon dobogós helyen végzett. Pénteken Cordiss nyergében egy első hellyel indította sikerszériáját, majd szombaton Jameelával és Cordiss-szal szerezte meg az első helyeket, vasárnap pedig Jaamelával a harmadik helyen zárták a számot.

A szombati nap legmagasabb versenyszáma 135 centiméteren zajlott összevetéses elbírásában. A 23 induló közül tízen jutottak be az emelt magasságú összevetésbe, ahol izgalmas lovaglások után holtverseny alakult ki az első helyen. A győzelmen ifj. Szuhai Gyula és a hétéves Maccothago PS-t lovagoló Faluhelyi Ádám osztozott meg, Lehotai Máté pedig a harmadik helyet szerezte meg Chaclandával.

A Fábiáncsics Horses lovasai vasárnap is folytatták sikersorozatukat. A 120 centiméteres nyitott kategóriában Faluhelyi Ádám és Tailormade Carembar Blue a második, Lehotai Máté és Can Do It a harmadik helyen zárt. Az év utolsó díjugrató versenyszámában, a kiemelt fedettpályás minősítő 140 centiméteres kétfázisos kategóriájában Lehotai Máté szerezte meg a győzelmet Chaclandával. Leggyorsabb négy hibapontos teljesítménnyel Faluhelyi Ádám végzett az ötödik helyen Noblesse VD Donkhoeve nyergében.

Fotó: Hajdu Krisztina – Lovasfoto.hu https://lovasfoto.hu/hu

Start typing and press Enter to search