A Fábiáncsics Horses csapata a dobogó legfelső fokán

A Fábiáncsics Horses csapata a dobogó legfelső fokán

Az egykori sikeres lovaglótanár, Tóth Béla emlékét őrző Közép-Magyarországi régió döntője a Nemzeti Lovardában került lebonyolításra. A csapatversenyben a Fábiáncsics Horses együttesének szólt a taps, hiszen mindhárom lovasunk hibapont nélkül teljesítette a megmérettetést.

Faluhelyi Ádámot valószínűleg nem kell bemutatni, hiszen profi lovas, aki évek óta a Fábiáncsics Horses színeiben lovagol. Legutóbb Lanakenben, a Fiatal Lovak Világbajnokságán képviselte a magyar színeket Messivel, ezúttal pedig Filigra nyergében láthatta a közönség.

Nagy Vivien sportpályafutását gyermekkorában Fábiáncsics Gábor mellett kezdte. Később profi lóápolókent több évig dolgozott külföldön, majd miután hazatért, a bankszektorban helyezkedett el, de továbbra is a lovak mellett tölti szabadidejét, és ismét lehetőséget kapott a versenyzésre. A Fábiáncsics Horses csapatát Noblesse VD Donkhoeve nyergében erősítette.

Noblesse vd Donkhoeve

Mészáros Dóra bőrgyógyász szakorvosként tölti a mindennapjait, de gyerekkora óta érdekli a lovak világa. Szakvizsgája után Budapesten kapott állást, így Szegedről felköltözött a fővárosba, ekkor került lovaival került a Fábiáncsics Horses istállóba.

Fotók: Hajdu Krisztina, Lovasfotó.hu https://www.lovasfoto.hu/hu

Start typing and press Enter to search