A Fábiáncsics Birtok lovai az EQUISTRO® támogatásával készülnek versenyeikre

Az élsportolók esetében elismert tény, hogy a professzionálisan összeállított táplálkozás és a megfelelő táplálékkiegészítők fogyasztása jelentősen hozzájárul a megfelelő teljesítmény eléréséhez, valamint a teljesítőképesség és az egészség megőrzéséhez.

Mi, lovasok sem várhatjuk el, hogy lovaink úgy teljesítsenek napról napra az edzéseken, majd a hétvégi versenyeken, hogy mindössze zabon és szénán tartjuk őket. Több évtizedes tapasztalat alapján egyértelműen kijelentjük, hogy a sportlovak számára nélkülözhetetlen a megfelelő táplálékkiegészítők etetése, de az igényes, lovaik egészségét szem előtt tartó hobbilovasok számára is jó szívvel ajánljuk.

Mindig nyüzsgő sport- és versenyistállónkban 30-40 lovat edzünk és gondozunk nap mint nap. Minden egyes lovunk más és más, így nem csak egyénre szabott edzés- és versenytervük van, de személyre takarmányozásban is részesülnek. Ehhez 6 hónapja az EQUISTRO® termékeit használjuk.

Választásunk egyrészt azért esett az EQUISTRO® termékekre, mert azok kifejezetten a lovak szükségleteit szem előtt tartva vannak összeállítva és a szükséges tápanyagokat olyan formában tartalmazzák, amit a ló szervezete a lehető legoptimálisabban tud hasznosítani.

Másrészt fontos szempont volt, hogy lovaink számára minden szükséges táplálékkiegészítőt egyszerűen, egy helyről szerezhessünk be. Az EQUISTRO® termékpalettája pedig mindent tartalmaz, amire egy lovasnak szüksége lehet, legyen bár szó versenyzőről, tenyésztőről vagy hobbilovasról, ráadásul minden termék megtalálható a hazai forgalmazó Anitech Kft. polcain.

Tapasztalataink szerint az EQUISTRO® egyszerűen adagolható, kellemes ízű és illatú takarmánykiegészítőit a lovak mindig örömmel fogyasztják. A megfelelő termék kiválasztását nagyban megkönnyíti, hogy az egyes termékek csomagolásán jól láthatóan feltüntetik, hogy az adott termék tartalmaz-e doppinglistás összetevőket – ez számunkra rendkívül fontos, hiszen lovaink nagy része aktívan versenyzik. A megfelelő edzésmunka és ideális takarmányozás hatékonyságát pedig versenyeredményeik igazolják.

Start typing and press Enter to search

Bondi Beach