Dobogós helyezések az MSLT Prémium Hétvégén

Sikeresen szerepeltek a Fábiáncsics Horses lovai az MSLT által megrendezett Prémium hétvégén: kancáink mindhárom kategóriában dobogós helyen végeztek.

A Magyar Lótenyésztők Országos Egyesülete Prémium Hétvégéjén egyszerre került megrendezésre a Csikóchampionátus és az Országos Kancavizsga. Az Országos Kancavizsga három kategóriában zajlott, a vizsgán 3, 4 és 5 éves korú magyar melegvérű vagy külföldi méneskönyvhöz tartozó kancák vehettek részt.

A hároméves kancák kategóriájának győztese a Szikriga Kft. tulajdonában álló, de a Lewitzi Ménesben tenyészett Bondi Beach (Je Taime Flamenco × Balou Du Rouet) lett, aki a nagyon magas nyolcas pontszámot kapta az ugróteljesítményére.

Fábiáncsics Gábor és Bondi Beach

A négyéves lovak mezőnyében a második helyen végzett Erdélyi Gyula és Fábiáncsics Gábor közös lova, Cinderella (Cinnamon × Contendro II.).

Az ötévesek között szintén a második helyet szerezte meg Cacharel (Cabachon × Latus). A Lewitzi ménesben tenyésztett sötétpej Daenerys negyedik helyezett lett.

A kancavizsgán felvezetett lovak először küllemi- és mozgásbírálaton vettek részt, majd a szabadonugró feladat következett. A 4 és 5 éves kancák pedig lovas alatt is bemutatkoztak.

Amennyiben szeretne még többet megtudni sportlovainkról, vagy kérdése lenne, állunk szíves rendelkezésére az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Fotók: Hajdu Krisztina, Lovasfotó.hu

Start typing and press Enter to search